Основні напрямки активізації резервів функціонуючого підприємства - Гаврилова, Тетяна Василівна (My University, 2004)
Стаття присвячена питанням розробки організаційно-економічних механізмів, які б були у змозі забезпечити підвищення конкурентноздатності функціонуючих підприємств та конкурентоспроможності їх продукції, тобто обгрунтуванню концепції управління резервами функціонуючого підприємства. Article is devoted to questions of development of organizational - economic mechanisms which might provide increase of competitiveness of the functioning enterprises and competitiveness of their production, that is a substantiation of the concept of management by reserves of the functioning enterprise.
Keywords: потенціал підприємства; стійкість підприємства; мотивація персоналу; внутрішній аудит; управлінський облік; enterprise potential; staff motivation; internal audit; management accounting; кафедра маркетингу