Пасічний, Василь МиколайовичЗадорожній, В'ячеслав ВікторовичФурсік, Оксана ПетрівнаГередчук, Аліна МихайлівнаТкаченко, Марина Сергіївна2016-02-102016-02-102014Патент на корисну модель №91969 UA МПК А23L 1/31 (2006.01) Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці / Пасічний В. М., Задорожній В. В., Фурсік О. П., Гередчук А. М., Ткаченко М. С.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2014 01379; заявл. 12.02.2014; опубл. 25.07.2014 Бюл. №14https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22139Розроблено рецептуру посіченого напівфабрикату з м'яса птиці, який містить філе куряче, харчову добавку, сіль, спеції, воду. Як харчову добавку використовують кремнезем. До складу напівфабрикату додатково внесено гарбуз та соєвий білок. Have been developed the compounding chopped semi-finished product from poultry meat, which includes sirloin of chickens, a dietary supplement, salt, spices and water. As a dietary supplement using silica. The structure of semi-finished product is further introduced pumpkin and soy protein.otherнапівфабрикатфіле курячегарбузсоєвий білоккремнеземsemi-finished productsirloin of chickenspumpkinsoy proteinsilicaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПосічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель №91969)