Кондитерська промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2018)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань розвитку кондитерської промисловості, стандартизації кондитерських виробів, теорії, методики та практики кондитерського, обладнання, пакувальних матеріалів, санітарії та гігієни. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Keywords: функціональні кондитерські вироб; харчові інгредієнти; цукристі заготовки; напівфабрикати; functional confectionery; food ingredients; sugary preparations; semi-finished products