Основні проблеми аудиторської діяльності в Україні та шляхи їх вирішення - Беренда, Надія Іванівна; Пінчук, Тетяна Іванівна (My University, 2016)
У статті досліджені основні проблемні аспекти аудиторської діяльності в Україні, а також визначені шляхи вирішення цих проблем на перспективу та шляхи подолання стереотипів про роль аудиторів у сучасній економічній системі, що дозволяє отримувати не лише фактичну інформацію про стан суб’єкта господарювання , а й прогнозовану фінансову інформацію. In the article the basic problem aspects of public accountant activity are investigational in Ukraine, and also the ways of decision of these problems are certain on a prospect and ways of overcoming of stereotypes about the role of public accountants in the modern economic system, allows to get not only actual state information enterprise but also forecast financial information.
Keywords: аудиторська діяльність; проблеми аудиту; перспективи розвитку; національні стандарти; якість аудиторських послуг; довіра; фінансова інформація; достовірність; public accountant activity; of problem of audit; of prospect of development; national standards; quality of public accountant services; trust; financial information; authenticity; кафедра обліку і аудиту