Ковбаса, Володимир МиколайовичМахинько, Валерій МиколайовичБілик, Олена АнатоліївнаМалиновський, Віталій Васильович2015-11-232015-11-232014Готуємо висококваліфікованих фахівців для харчової галузі / В. М. Ковбаса, В. М. Махинько, О. А. Білик, В. В. Малиновський // Хранение и переработка зерна. – 2014. – № 2 (179). – С. 56–58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21821У статті розповідається про історію та сучасність кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Наведено інформацію про кадровий потенціал, міжнародне співробітництво та наукову діяльність. The article tells about the history and present of the Department of technology of bakery and confectionery products of the National University of food technologies. Provides information on human resources, international cooperation and research activities.uk-UKхлібнаукаспеціальностіуніверситетbreadDepartmentsciencespecializationUniversityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівГотуємо висококваліфікованих фахівців для харчової галузіArticle