Готуємо висококваліфікованих фахівців для харчової галузі - Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Валерій Миколайович; Білик, Олена Анатоліївна; Малиновський, Віталій Васильович (My University, 2014)
У статті розповідається про історію та сучасність кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Наведено інформацію про кадровий потенціал, міжнародне співробітництво та наукову діяльність. The article tells about the history and present of the Department of technology of bakery and confectionery products of the National University of food technologies. Provides information on human resources, international cooperation and research activities.
Keywords: хліб; наука; спеціальності; університет; bread; Department; science; specialization; University; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів