Застосування сучасних технології проектування при виготовленні деталей сільскогосподарської техніки - Іваненко, Є.В.; Пащенко, Богдан Сергійович; Бойко, Юрій Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович (My University, 2018)
У матеріалі показано, що використання сучасного програмного забезпечення для виготовлення запасу швидкозношуваних деталей, які потребують частої заміни, але вимагають попереднього замовлення напідприємстві-виготовлювачі, в умовах інтенсивної сезонної експлуатації обладнання фермерських господарств є перспективним напрямком в машинобудівній галузі.

The article shows that the use of modern software for the manufacture of a stock of wearing parts that need frequent replacement but require pre-ordering from the manufacturer, in the conditions of intensive seasonal operation of farm equipment, is a promising direction in the machine-building industry.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; сучасні технології проектування; деталі сільскогосподарської техніки; галузеве машинобудування; department of foodstuff expertise; modern design technologies; parts of agricultural equipment; industrial engineering