Кузьмін, Олег ВолодимировичЗлатєва, Катерина Віталіївна2019-11-252019-11-252019Кузьмін, O. В. Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів / O. В. Кузьмін, К. В. Златєва // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 111–112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30353Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості.Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.uk-UKантиоксидантнастійрослинна сировинасироппросочуванняantioxidantextractplant raw materialsyrupimpregnationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропівThesis