Лисенко, Тетяна МиколаївнаУсатюк, Світлана ІванівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2018-05-122018-05-122018Лисенко, Т. Використання харчових добавок у виробництві маргарину / Т. Лисенко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27384Розглянуто питання використання харчових добавок у виробництві маргарину. The questions of use of food additives in the production of margarine are considered.uk-UKмаргаринmargarineхарчові добавкиfood additivesконсервантpreservativeантиоксидантantioxidantкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВикористання харчових добавок у виробництві маргаринуThesis