Наукова культура як світоглядно-антропологічний ідеал природничих наук у дослідженнях українських учених другої половини ХХ століття - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2003)
Стаття присвячена комплексному розгляду проблеми розвитку наукової культури в дослідженнях українських учених другої половини ХХ століття.

Article dedicated to the complex review of the problem developments of scientific culture in the research’s of Ukraine philosopher’s a second part of XX century.
Keywords: наука; наукове знання; історія філософії; кафедра гуманітарних дисциплін; science; scientific knowledge; history of philosophy