Механізм фільтрування з використанням допоміжних фільтрувальних речовин - Пастушенко, Ігор Миколайович; Марценюк, Олександр Степанович (My University, 2019)
В роботі встановлено, що чим більше проявлена нестислива голчаста структура ФДР, тим ефективніше їх використання в процесах фільтрування цукрових сиропів, пива, вина, рослинних олій, фруктових соків.
Keywords: фільтрування; фільтрувальні допоміжні речовини; filtering; auxiliary filtering materials; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв