Пастушенко, Ігор МиколайовичМарценюк, Олександр Степанович2019-05-222019-05-222019Пастушенко, І. М. Механізм фільтрування з використанням допоміжних фільтрувальних речовин / І. М. Пастушенко, О. С. Марценюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29345В роботі встановлено, що чим більше проявлена нестислива голчаста структура ФДР, тим ефективніше їх використання в процесах фільтрування цукрових сиропів, пива, вина, рослинних олій, фруктових соків.uk-UKфільтруванняфільтрувальні допоміжні речовиниfilteringauxiliary filtering materialsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвМеханізм фільтрування з використанням допоміжних фільтрувальних речовинArticle