Проблемні питання інвестиційного аналізу діяльності підприємств при обґрунтуванні інвестиційних рішень - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2019)
Розглядаються проблемні питання інвестиційного аналізу діяльності підприємства при обгрунтуванні інвестиційних рішень як безпосередньо на підприємстві, так і зовнішніми інвесторами. The problems of investment analysis of the activity of the enterprise are considered while substantiating investment decisions both directly at the enterprise and by external investors.
Keywords: інвестиційний аналіз; інвестиційні рішення; обгрунтування інвестиційних рішень; investment analysis; investment decisions; justification of investment decisions; кафедра економіки праці та менеджменту