Синтез системи автоматичної оптимізації багатопараметричних лінійних об’єктів - Гончаренко, Борис Миколайович; Сич, Марина Анатоліївна (My University, 2015)
Розглядається і пропонується розв’язок задачі побудови оптимального керування лінійною багатопараметричною системою, що знаходиться під впливом збурень невідомої природи. Examined and proposed solution to the problem of constructing optimal control of linear multivariable system, which is influenced by perturbations of unknown nature.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; автоматичне керування; оптимальність; багатопараметричний об’єкт; лінійний об’єкт; збурення; automatic control; optimality; multiparametеr object; linear object; disturbance