Можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів - Павлюченко, Олена Станіславівна; Троцюк, Галина; Шевченко, Сергій (My University, 2017)
Розглянуто можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів. Considered the possibility of using honey in recipes of layered cocktails.
Keywords: шаруваті коктейлі; рецептура; мед; layered cocktails; recipe; honey; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції