Фактор персоналу для здійснення конкурентного бізнес-процесу підприємства сфери послуг - Луцька, Тетяна Валеріївна (My University, 2010)
В статті розглянуто участь та вплив персоналу підприємства сфери послуг на формування конкурентного бізнес-процесу, необхідні ролі персоналу згідно процесного підходу до управління таким підприємством. In the article are participation and influence of service business enterprise personnel are considered on forming of competition business process, necessary roles of personnel in obedience to the process management.
Keywords: процесний підхід до управління; бізнес-процес; ключові ролі персоналу; конкурентний бізнес-процес; підприємства сфери послуг; process management; business process; key roles of personnel; competition business process; service enterprises; кафедра економіки і права