М. Гумільов як інтегральна особистість - Климова, Олена Вікторівна (My University, 2007)
У статті розглянуто відомі нам схеми по поетиці, які збереглися у рукописах М.С. Гумільова. Аналіз заснований на його віршах і висловах, спогадах сучасників. The schemes on poetics, which were found in the manuscripts of Nicolay Gumilov, prominent figure of silver age of the Russian culture are analyzed. The analysis is based on his poems and utterances, recollections of his contemporaries.
Keywords: акмеїзм; acmeism; Гумільов Микола; рукописи; поезія; срібний вік; символізм; manuscripts; silver century; poetry; symbolism; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації