Новий вид ацидофільного напою підвищеної харчової цінності - Іванова, Марина Ігорівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2019)
В даній роботі обґрунтовано доцільність внесення до складу напою ацидофільного крохмальної патоки та кориці з метою одержання структурованого згустку, надання продукту помірної солодкості та приємного смаку і аромату. Новий вид напою підвищеної харчової цінності користуватиметься високим попитом у споживачів.
Keywords: ацидофільний напій; патока крохмальна; кориця; кафедра технології молока і молочних продуктів