Іванова, Марина ІгорівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2019-06-062019-06-062019Іванова, М. Новий вид ацидофільного напою підвищеної харчової цінності / М. Іванова, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 414.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29561В даній роботі обґрунтовано доцільність внесення до складу напою ацидофільного крохмальної патоки та кориці з метою одержання структурованого згустку, надання продукту помірної солодкості та приємного смаку і аромату. Новий вид напою підвищеної харчової цінності користуватиметься високим попитом у споживачів. In this paper, the expediency of adding acidophilic starch molasses and cinnamon in order to obtain structured bunch, giving the product a moderate sweetness and a pleasant taste and aroma. A new kind of high-quality beverage will be in high demand among consumers.uk-UKнапій ацидофільнийкрохмальна патокакорицяdrink acidophilicstarchy molassescinnamonкафедра технології молока і молочних продуктівНовий вид ацидофільного напою підвищеної харчової цінностіThesis