Розроблення нових видів фруктово-желейного мармеладу функціонального призначення - Рібцова, І. В.; Іванова, Вікторія Джанівна (НУХТ, 2012)
Сучасний етап розвитку харчової промисловості характеризується високим рівнем попиту, як в області якості, так і в області асортименту продукції. Основним пріоритетом є розроблення інноваційних технологій виробництва якісної продукції, що має підвищену харчову цінність. Метою роботи було розроблення рецептур фруктово-желейного мармеладу функціонального призначення з використанням рослинної сировини для розширення асортименту продукції даного виду.The current stage of development of the food industry is characterized by high demand, both in quality and in the range products. The main priority is to develop innovative technologies production of quality products, which has increased nutritional value. The aim of the work was the development of fruit and jelly recipes marmalade functionality using herbal to expand the range of products of this type.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; екстракт; мармелад; marmalade; extract