Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичФорсюк, Андрій ВасильовичМокляк, Василь Феодосійович2013-06-042013-06-042013Сінат-Радченко, Д. Є. Теплоємність, ентальпія і ентропія кристалів моно- та дисахаридів / Д. Є. Сінат-Радченко, А. В. Форсюк, В. Ф. Мокляк // Цукор України. - 2013. -№ 2(86). - С. 23-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8144На основі узагальнення експериментальних даних запропоновано розрахункові залежності для оцінки величини теплоємності, ентальпії та ентропії кристалів типових моно- та дисахаридів та їх ізомерів. Залежності справедливі в інтервалі температур -40…+90ºС. The correlation for calculation of specific heat, entahlpy and entropy of typical mono- and disaccharides and their isomers have been presented basing upon the generalization of numerous experimettal data. The equations are valid withing a temperature interval -40…+90ºС.otherмоносахаридидисахаридитеплоємністьентальпіяентропіяmonosaccharidesdisaccharidesspecific heatentahlpyentropyкафедра теплоенергетики та холодильної технікиТеплоємність, ентальпія і ентропія кристалів моно- та дисахаридівArticle