Kravchenko, SerhiiLukianets, Halyna2016-04-292016-04-292016Kravchenko S. Food biotechnology in modern life / S. Kravchenko, H. Lukianets // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. - С. 148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23070otherbiotechnologyinnovationsgenetic compatibility barriersnatural resourceбіотехнологіяінноваціїгенетичні бар'єри сумісностіприродні ресурсикафедра іноземних мов професійного спрямуваннябиотехнологияинновациигенетические барьеры совместимостиприродные ресурсыFood biotechnology in modern lifeThesis