Роль фінансового планування в діяльності підприємств - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2012)
В роботі розглянуті основні питання необхідності організації фінансової роботи на підприємстві. Відзначена необхідність підвищення планування фінансової діяльності організації у вирішенні основних завдань. The paper discusses the major issues need to provide financial work at the company. The necessity to enhance the financial planning organizations in solving the main proble.
Keywords: фінанси; планування; підприємство; finance; planning; enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту