Роботько, Анастасія ЮріївнаЧорна, Анастасія Іванівна2020-02-112020-02-112019Роботько, А. Ю. Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттям / А. Ю. Роботько, А. І. Чорна // Товарознавча наука – традиції та сучасність : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30752Проаналізовані дескриптори характеризуються: зовнішній вигляд досліджуваних зразків печива – правильною формою, цілісністю та хорошим загальним враженням; смак – гармонійністю та солодкістю; запах приємний та виражений; колір світло-жовтий та рівномірний; печиво з їстівним покриттям легко розжовується.otherпечивоякістьїстівне покриттяcookiesqualityedible coatingкафедра експертизи харчових продуктівПрофільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттямThesis