Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттям - Роботько, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2019)
Проаналізовані дескриптори характеризуються: зовнішній вигляд досліджуваних зразків печива – правильною формою, цілісністю та хорошим загальним враженням; смак – гармонійністю та солодкістю; запах приємний та виражений; колір світло-жовтий та рівномірний; печиво з їстівним покриттям легко розжовується.
Keywords: печиво; якість; їстівне покриття; cookies; quality; edible coating; кафедра експертизи харчових продуктів