Бурлай, ВікторіяХижняк, Ольга Олександрівна2014-07-102014-07-102014Бурлай, В. С. Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини / В. С. Бурлай, О. О. Хижняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 113-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16032В результаті проведеної роботи ми очікуємо отримати новий сирковий продукт підвищеної харчової цінності, виробництво якого не вимагатиме зміни технологічного процесу виготовлення.uk-UKсиркова масазародки зернових культурпряно-ароматична сировинасырковая массазародыши зерновых культурпряно-ароматическое сырьеcheese massembryos of grain-cropsspicily aromatic raw materialsкафедра експертизи харчових продуктівЗбагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировиниThesis