Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини - Бурлай, Вікторія; Хижняк, Ольга Олександрівна (My University, 2014)
В результаті проведеної роботи ми очікуємо отримати новий сирковий продукт підвищеної харчової цінності, виробництво якого не вимагатиме зміни технологічного процесу виготовлення.
Keywords: сиркова маса; зародки зернових культур; пряно-ароматична сировина; сырковая масса; зародыши зерновых культур; пряно-ароматическое сырье; cheese mass; embryos of grain-crops; spicily aromatic raw materials; кафедра експертизи харчових продуктів