Використання принципів японського маркетингу в діяльності ПАТ «Оболонь» - Глушаниця, Анастасія Вячеславівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2014)
Розглянуто використання принципів японського маркетингу в діяльності ПАТ «Оболонь» The use of the principles of marketing in Japan of PJSC "Obolon"
Keywords: принципи маркетингу; японський маркетинг; принципи японського маркетингу; principles of marketing; japanese marketing; japanese marketing principles; кафедра маркетингу