Передумови виникнення ощадливого виробництва на промисловому підприємстві - Колос, Ірина Василівна (My University, 2015)
В сучасних умовах господарювання для ефективного управління промисловим підприємством і забезпечення його сталого розвитку не достатньо використовувати традиційні підходи, принципи, методи, способи та інструменти менеджменту.
Keywords: ощадливе виробництво; lean production; кафедра обліку і аудиту