Образність пісенної лірики Стінга у світлі юнгівської теорії архетипів - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2021)
У статті аналізуються пісенні тексти Стінга різних років в аспекті їхньої архетипної наповненості. Доведено, що актуалізація символів-архетипів загальнолюдської культури через уведення їх до структури пісенного твору дозволяє розширити спектр їх сприйняття та осмислення реципієнтами задля формування власного естетичного досвіду. The article represents the analysis of Sting's works written in different years within the framework of the archetypal content. There was asserted that actualization of archetypal symbols of the world culture by their inclusion into the structure of a song allowed broadening the range of their perception in order to form the individual esthetic experience.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; пісня; поезія; теорія архетипів; творчість Стінга; образ; song; poetry; theory of archetypes; Sting's works; image