Життєвий цикл малого виробничого підприємства - Луцяк, Віталій Васильович (My University, 2015)
У статті запропоновано новий життєвий цикл малих виробничих підприємств, який відрізняється від традиційних тим, що містить п ’ять чітко виділених етапів: підприємництва, розвитку комерційних з в ’язків, стабілізації ділової активності, колективності, формалізації та управління. Зазначено, що мале виробниче підприємство проходить ці етапи під час свого розвитку до більших форм організації підприємницької діяльності. Описані етапи відрізняються між собою діловою активністю підприємства та завданнями управління маркетингом.
Keywords: мале виробниче підприємство; життєвий цикл організації; small manufacturing enterprise; the life cycle of the organization; модель життєвого циклу; маркетинг; управління маркетингом; life cycle model; marketing; marketing management