Кузьмін, Олег ВолодимировичОносова, Ірина АндріївнаЛовягін, Олександр Миколайович2017-06-062017-06-062011Кузьмін, О. В. Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок / О. В. Кузьмін, І. А. Оносова, О. М. Ловягін // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. 27. – С. 332-339.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25472У статті приведено новітні дані для розробки та класифікації харчових добавок, які використовуються у виробництві горілок та горілок особливих. В статье приведены новейшие данные для разработки и классификации пищевых добавок, которые используются в производстве водки и водки особой. The article presents the latest data for the development and classification of food additives that are used in the production of vodka and vodka special.uk-UKгорілкаводкаvodkaхарчові добавкипищевые добавкиfood additivesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗагальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілокThesis