Гендерний підхід у системі вищої освіти як необхідна умова якості підготовки фахівців - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (Науково-практична конференція «Проблеми модернізації та систематизації законодавства про освіту України», Нора-Друк, Київ, 2010)
Стаття присвячена проблемі визначення методологічної основи гендерного підходу в системі вищої освіти. This article deals with the definition of the methodological foundations of gender mainstreaming in higher education.
Keywords: гендерне виховання; gender training; гендерна педагогіка; гендерна освіта; особистість; gender education; gender education; personality; кафедра гуманітарних дисциплін