Неклева, Ю. С.Красінько, Вікторія ОлегівнаСирчін, С. О.2014-11-182014-11-182014Неклева, Ю. С. Вплив передобробки пшеничної соломи на синтез ксиланаз мікроміцетом Fennelia fllavipes 2608 / Ю. С. Неклева, В. О. Красінько, С. О. Сирчін // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 489.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18420Ксиланази - ферменти, що розкладають лінійний полісахарид бета-1,4-ксилан до ксилози, руйнуючи, таким чином, геміцеллюлози - один з основних компонентів клітинних стінок рослин. Ксиланази використовують у виробництві кормів для тварин. Попередня обробка силосу і зернових кормів ксиланазами покращує харчову цінність і покращує травлення у жуйних. Ksylanazy - enzymes which decompose a linear polysaccharide beta-1,4-ksylan to xylose, destroying thus hemicelluloses - one of the main components cell walls of plants. Ksylanazy used in the manufacture of feed for animals. Pretreatment of silage and grain feed ksylanazamy improves nutritional value and improves digestion in ruminants.otherксиланазигрибсоломаksylanazymushroomstrawкафедра біотехнології і мікробіологіїВплив передобробки пшеничної соломи на синтез ксиланаз мікроміцетом Fennelia fllavipes 2608Other