Корж, Тамара ВолодимирівнаШаповаленко, Олег ІвановичНазар, Олександра СтаніславівнаШаран, Андрій ВасильовичСупрун-Крестова, Олена ЮріївнаЯнюк, Тетяна Іванівна2013-02-072013-02-072007Пат. № 27702 Україна, МПК А21D2/08, B02C1/00, B02C4/06. Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші / Корж Т. В., Шаповаленко О. І., Назар О. С., Шаран А. В., Супрун-Крестова О. Ю., Янюк Т. І. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 200707562 ; заявл. 05.07.2007 ; опубл. 12.11.2007, Бюл. № 18, 2007 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6141Спосіб виробництва композиційної борошняної суміші, що передбачає дозування борошна пшеничного вищого чи першого сорту та добавок, їх змішування до однорідної маси, який відрізняється тим, що зародки та очищену від домішок і подрібнену кукурудзу дозують у співвідношенні 30-50 % і 50-70 %, змішують, екструдують при вологості 14-15%, після чого екструдований продукт подрібнюють, просівають і полають'його на дозування і змішування з борошном пшеничним вищого чи першого сорту у кількості 8-12 %. Method of manufacturing composite flour mixture provides dosing wheat flour or first grade and additives , their mixing until smooth , characterized in that the embryos and purified from impurities and crushed corn dosed at a ratio of 30-50 % and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14-15% , after which the extruded product is crushed, screened and polayut'yoho for dosing and mixing with wheat flour or first grade in an amount of 8-12 %. process of composite flour mixture provides dosing wheat flour higher or first grade and additives , their mixing until smooth , characterized in that the embryos and purified from impurities and crushed corn dosed at a ratio of 30-50 % and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14-15 % after then extruded product is crushed, screened and polayut'yoho for dosing and mixing with wheat flour or first grade in an amount of 8-12 %.uk-UKкомпозиційна сумішcomposite mixtureпшеничний зародоккукурудзаекструзіяборошно пшеничнеwheat germsmaizeextrusionwheat flourкафедра технології зберігання і переробки зернаСпосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на корисну модель № 27702)Article