Спосіб зменшення зносу трибосполучень деталей двигуна внутрішнього згорання під час його пуску (Патент на корисну модель № 130484) - Костюк, Володимир Степанович; Валіулін, Геннадій Раіфович; Соколенко, Анатолій Іванович; Шевченко, Олександр Юхимович; Костюк, Євген Володимирович; Якимчук, Микола Володимирович (My University, 2018)
Корисна модель належить до експлуатації автомобілів, а саме до підвищення ресурсу деталей двигуна внутрішнього згорання. A useful model relates to the operation of cars, namely, to increase the resource of the parts of the internal combustion engine.
Keywords: автомобільний транспорт; двигун внутрішнього згорання; знос деталей; wear parts; internal combustion engine; road transport; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв