Управління підприємницькою діяльністю туристичного підприємства в умовах маркетингової орієнтації - Кравцов, Сергій Станіславович; Багрова, Валерія Олександрівна (My University, 2011)
Робота присвячена розробці рекомендацій з удосконалення управління підприємницькою діяльністю туристичного підприємства в умовах маркетингової орієнтації. The work is devoted to developing recommendations for improving business activity of travel company management in terms of marketing orientation.
Keywords: підприємницька діяльність; туристичне підприємство; маркетингова орієнтація; кафедра туристичного та готельного бізнесу; business activity; travel company; marketing orientation