Дробот, Л. Г.Кохан, Олена Олександрівна2013-11-152013-11-152000Дробот, Л. Г. Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста / Л. Г. Дробот, О. О. Гавва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 66-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. — К. : НУХТ, 2000. — С. 56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11342Досліджено вплив соєвого білково-жирового збагачувача на в’язко-пластичні характеристики пшеничного тіста. Встановлене раціональне дозування збагачувача на основі аналізу кривих в’язкості та течії.uk-UKсоязбагачувачв’язкістьтістоsoyfortifierviscositydoughкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тістаThesis