Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста - Дробот, Л. Г.; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2000)
Досліджено вплив соєвого білково-жирового збагачувача на в’язко-пластичні характеристики пшеничного тіста. Встановлене раціональне дозування збагачувача на основі аналізу кривих в’язкості та течії.
Keywords: соя; збагачувач; в’язкість; тісто; soy; fortifier; viscosity; dough; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів