Харченко, Євген ІвановичПерегуда, Микола АнтоновичКорж, Тамара ВолодимирівнаКорецька, Ірина Львівна2013-11-052013-11-052013Технологія отримання екструзійної продукції. Перспективи використання / Є. І. Харченко, М. А. Перегуда, Т. В. Корж, І. Л. Корецька // Підвищення ефективності ресурсозберігаючих технологій на зернопереробних підприємствах : тези доповідей Всеукраїнської наукової конференції. – Умань : Візаві, 2013. – С. 19-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11040У роботі наведені перспективи використання і виробництва екструзій них сумішей. The resulted prospects of the use and production of extrusions mixtures are presented.uk-UKекструзійні технологіїekstrusion technologiesрослинні білкиvegetable proteinsвикористанняusingкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія отримання екструзійної продукції. Перспективи використанняThesis