Організаційні засади ведення фінансового та податкового обліку. Пошук можливостей об’єднання та взаємодії - Редзюк, Тетяна Юріївна (My University, 2007)
В статті розглянуто принципи організації фінансового та податкового обліку, їх відмінності та можливість об’єднання.

Principles of organization of the financial and fiscal accounting, their difference and possibility of association are considered in the article.
Keywords: податковий облік; податкова база; прибуток; податкові різниці; fiscal accounting; taxbase; income; differences of taxes; кафедра обліку і аудиту