Перспективи перероблення авокадо в консервній промисловості - Процюк, Дмитро Сергійович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2021)
У роботі запропоновано плоди авокадо як основу для створення нових видів закусочних, обідніх, м’ясо-рослинних та рибних консервів, що значно розширює існуючий асортимент та дозволить створити порційні страви, готові до вживання.
Keywords: авокадо; консерви; виробництво; кафедра технології консервування