Процюк, Дмитро СергійовичБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2021-05-242021-05-242021Перспективи перероблення авокадо в консервній промисловості / Д. С. Процюк, О. В Бендерська, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками Х Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 22–23 квітня 2021 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2021. – С. 216.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34106У роботі запропоновано плоди авокадо як основу для створення нових видів закусочних, обідніх, м’ясо-рослинних та рибних консервів, що значно розширює існуючий асортимент та дозволить створити порційні страви, готові до вживання.авокадоконсервивиробництвокафедра технології консервуванняПерспективи перероблення авокадо в консервній промисловостіThesis