Горлова, Тетяна Михайлівна2014-12-022014-12-022014Горлова, Т. М. Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного відділу харчового підприємства / Т. М. Горлова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 735-736.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18913В умовах мінливого попиту на виконання того чи іншого виду перевезень виникає проблема адаптації структури рухомого складу автотранспортного відділу до зовнішніх динамічних умов. In a changing demand for any given type of traffic is a problem of adaptation of the structure of the rolling stock motor department to external dynamic conditions.uk-UKхарчові підприємстваперевезенняавтотранспортtransportationvehiclesfood companyкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиОптимізація структури рухомого складу автотранспортного відділу харчового підприємстваOther