Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного відділу харчового підприємства - Горлова, Тетяна Михайлівна (My University, 2014)
В умовах мінливого попиту на виконання того чи іншого виду перевезень виникає проблема адаптації структури рухомого складу автотранспортного відділу до зовнішніх динамічних умов. In a changing demand for any given type of traffic is a problem of adaptation of the structure of the rolling stock motor department to external dynamic conditions.
Keywords: харчові підприємства; перевезення; автомобільний транспорт; transportation; vehicles; food company; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки