Різновиди сухого корму для котів в Україні: класифікація, склад та особливості вибору - Осипенко, Аліна Андріївна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна (My University, 2025)
За рейтингом утримання домашніх тварин в Україні саме коти є одними з найпопулярніших улюбленців і питання їхнього правильного та збалансованого харчування набуває все більшої актуальності. Тому все більше власників обирають вже готові сухі корми, які мають певні переваги, а саме: тривалий термін зберігання, зручність у використанні та збалансований склад поживних речовин, що відповідає потребам котів

According to the rating of keeping pets in Ukraine, cats are one of the most popular pets and the issue of their proper and balanced nutrition is becoming increasingly relevant. Therefore, more and more owners are choosing ready-made dry food, which has certain advantages, namely: long shelf life, ease of use and balanced composition of nutrients that meets the needs of cats
Keywords: сухий корм; dry food; коти; cats; класифікація; classification; склад; composition; кафедра технології зберігання і переробки зерна