Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичВеселовська, Таїсія Євгеніївна2012-05-302012-05-302011Дубковецький, І. В. Дослідження процесу сушіння їстівних грибів / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Харчова промисловість. – 2012. – № 9. – С. 56–59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1125Наведено результати досліджень зневоднення шкурок і насіння яблучних вичавок інфрачервоним випромінюванням.The results of researches of dehydration of hides and seed of apple spues by infra-red rays are resulted.otherсушіння шкурок і насінняdrying of hides and seedінфрачервоне сушінняяблучні вичавкиinfra-red dryingapple spuesкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження процесу сушіння шкурок і насіння яблучних вичавок інфрачервоними променямиArticle