Особливості функціонування галузевих підприємств на регіональному ринку - Буряк, Євген Вікторович (My University, 2011)
В статті розглянуто особливості сучасного розвитку агропромислового комплексу. Визначено, що агропромислова інтеґрація повинна розбудовуватись на засадах розвитку земельних відносин у реґіоні, що дозволяє оптимально поєднувати наявні ресурси та максимально ефективно використовувати виробничий потенціал реґіону для розвитку молочної галузі
Keywords: регіон; земельні відносини; молочний комплекс; кооперація; regional level; інтеґрація; integration; cooperation; dairy complex; land relations