Дослідження процесу відновлення сухих десертних багатокомпонентних сумішей для молочних коктейлів - Федонюк, Марія Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса Михайлівна (My University, 2018)
Вивчені процеси відновлення сухих десертних сумішей для молочних коктейлів - визначено рекомендовані параметри процесу та вплив технологічних факторів на його протікання. На основі проведених експериментальних досліджень встановлено оптимальне співвідношення рослинного наповнювача і молочної основи для відновлення сухої десертної багатокомпонентної основи. The processes of restoration of dry dessert mixes for milk cocktails have been studied. The recommended parameters of the process and the influence of technological factors on its flow are determined. On the basis of conducted experimental researches the optimum ratio of plant filler and milk basis for restoration of dry dessert multicomponent basis was established.
Keywords: коктейль; cocktail; пінозбитість; foam frothing; піностійкість; foam resistance; кафедра технології молока і молочних продуктів