Оптимальне керування технологічним комплексом молокозаводу на основі сценарного підходу - Власенко, Лідія Олександрівна; Савченко, Тетяна Віталіївна (My University, 2012)
Технологічний комплекс (ТК) молокозаводу відноситься до складних систем, суттєвою особливістю якого є взаємозв'язок і взаємовплив установок одна на одну, зв'язок даного підприємства з підприємствами постачальниками сировини та підприємствами споживачами товарної продукції. Technology Complex (LC) milk refers to complex systems, which is an essential feature of the relationship and mutual settings on each other, the relationship of the enterprise with suppliers of raw materials enterprises and enterprises customers marketable products.
Keywords: оптимальне керування; молокозавод; технологічні процеси; optimal control; technological processes; dairy; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка