Бойко, Ірина Анатоліївна2014-12-022014-12-022014Бойко, І. А. Проблеми формування раціональної структури споживання продуктів харчування населенням України / І. А. Бойко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 675.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18933Для забезпечення продовольчої безпеки країни велике значення має формування раціональної структури споживання продуктів харчування, при якому необхідно враховувати добову калорійність харчового раціону, його збалансованість за вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, макро- та мікроелементів. To ensure food security is of great importance forming a rational structure of food consumption, where it is necessary to consider daily caloric diet, it balanced for protein, fat, carbohydrates, vitamins, and macro- micronutrients.otherнаселенняпродовольча безпекапродукти харчуванняpopulationfood securityfoodкафедра економіки праці та менеджментуПроблеми формування раціональної структури споживання продуктів харчування населенням УкраїниOther