Закревська, Людмила Миколаївна2014-03-122014-03-122004Закревська, Л. М. Економіка: проблеми теорії та практики // Л. М. Закревська // Збірник наукових праць ДНУ. - 2004. - Т. 2. — Вип. 195. - С. 503-514.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13091Оцінено конкурентоспроможність провідних підприємств кондитерської промисловості. Проаналізовано вплив цінових, виробничих та інших факторів на конкурентоспроможність підприємств та виявлено їх пріоритетність. Для оцінки рівня конкурентоспроможності кондитерських підприємств запропоновано використовувати метод “аналізу ієрархій”. Reviewed competitiveness of key enterprises confectionery industry. The influence of price, production and other factors on the competitiveness of enterprises and identified their priority. For the evaluation of the confectionery company proposed to use the method of "analytic hierarchy process".uk-UKконкурентоспроможність підприємстваcompetitiveness of the enterpriseкондитерська промисловістьconfectionery industryузгодженість показниківconformity indicatorsматриця конкурентних порівняньmatrix competitive comparisonфактори конкурентоспроможностіfactors of competitivenessкафедра економіки і праваОцінка конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловостіArticle