Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 97747) - Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович (My University, 2015)
Екструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, крупу рисову, яблучний порошок, буряковий порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.
Keywords: екструзійний картоплепродукт; сухе картопляне пюре; крупа рисова; яблучний порошок; буряковий порошок; сіль; сухое картофельное пюре; крупа рисовая; яблочный порошок; свекольный порошок; соль; еxtruded potato product; powdered mashed potatoes; rice cereal; apple powder; beet powder; salt; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра харчової хімії