Сучасні технології проектування у виробництві швидкозношуваних деталей обладнання - Іваненко, Є.В.; Пащенко, Богдан Сергійович; Бойко, Юрій Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович (My University, 2018)
У матеріалі показано, що при виборі програми для комп’ютерного розроблення технологічного процесу необхідно орієнтуватись на її можливості. Це забезпечує більш повну візуалізацію технологічного процесу, що дозволяє скоротити машинний час оброблення. Використання програмованого технологічного процесу та обладнання для його реалізації дозволяє суттєво підвищити якість поверхні виробу для забезпечення його довговічності.

The article shows that when choosing a program for computer-aided process design, one should focus on its capabilities. This ensures a more complete visualization of the technological process, which reduces the machine processing time. The use of a programmable technological process and equipment for its implementation can significantly improve the quality of the product surface to ensure its durability.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; сучасні технології проектування; швидкозношувані деталі обладнання; галузеве машинобудування; гігієнічний дизайн харчового обладнання; department of foodstuff expertise; modern design technologies; wearing parts of the equipment; industrial engineering; hygienic design of food equipment