Застосування плодово-ягідної сировини в технології хліба - Фалендиш, Наталія Олексіївна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Казмірчук, Олена Анатоліївна (My University, 2013)
Робота присвячена розробці хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення. За результатами досліджень встановлено, що внесення соку журавлини та гарбуза у кількості 5 і 20 % відповідно покращує показники якості готових виробів, а також підвищує їх біологічну цінність.
Keywords: журавлиновий сік; гарбузовий сік; органічні кислоти; дозрівання тіста; харчові волокна; клюквенный сок; тыквенный сок; органические кислоты; созревание теста; пищевые волокна; cranberry juice; pumpkin juice; organic acids; maturation of dough; dietary fibre; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів