Фалендиш, Наталія ОлексіївнаФедорова, Тетяна ОлексіївнаКазмірчук, Олена Анатоліївна2014-03-122014-03-122013Фалендиш, Н. О. Застосування плодово-ягідної сировини в технології хліба / Н. О. Фалендиш, Т. О. Федорова, О. А. Казмірчук // Харчова промисловість. – 2013. – № 14. – С. 27-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13040Робота присвячена розробці хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення. За результатами досліджень встановлено, що внесення соку журавлини та гарбуза у кількості 5 і 20 % відповідно покращує показники якості готових виробів, а також підвищує їх біологічну цінність.uk-UKжуравлиновий сікгарбузовий сікорганічні кислотидозрівання тістахарчові волокнаклюквенный соктыквенный сокорганические кислотысозревание тестапищевые волокнаcranberry juicepumpkin juiceorganic acidsmaturation of doughdietary fibreкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування плодово-ягідної сировини в технології хлібаArticle