Ряба, Ольга Дмитрівна2022-08-242022-08-242022Ряба, О. Д. Розроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Дмитрівна Ряба ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2022. – 126 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37894otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїбезглютенові хлібціборошняні виробибіологічна цінністьорганолептичні показники якостітехнологіяцеліакіяборошно кіноарисове борошнокукурудзяне борошнонасіння кунжутунасіння льонунасіння чіамолоководакефірРозроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини