Страшинський, Ігор МирославовичФурсік, Оксана Петрівна2023-02-072023-02-072021Страшинський, І. М. Шрот насіння чіа, як нетрадиційне джерело харчових волокон у м’ясній промисловості / І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 202–203https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39002З прискореним темпом життя на українському ринку підвищується попит на заморожені харчові продукти, особливо група посічених напівфабрикатів. Проте при заморожуванні відбуваються зміни пов’язані з утворенням кристаликів льоду в структурі продукту, які при неправильному проведені процесу можуть негативно вплинути на якість продукту. Правильне проведення технологічних операцій заморожування і розморожування є надзвичайно важливим, оскільки дозволяє контролювати і нівелювати функціональні, хімічні і органолептичні властивості продукту.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнасіння чіахарчові волокнапосічені напівфабрикатиШрот насіння чіа, як нетрадиційне джерело харчових волокон у м’ясній промисловостіThesis