Державне регулювання оподаткування суб'єктів туристичної діяльності - Розметова, Олена Григорівна (My University, 2012)
Розробка теоретичних та методологічних положень, практичних рекомендацій щодо удосконалення державного регулювання оподаткування суб’єктів туристичної діяльності. Development of theoretical and methodological provisions of practical ecommendations for improving state regulation of taxation stakeholders in tourism
Keywords: оподаткування; туризм; taxation; tourism; кафедра туристичного та готельного бізнесу